Mitt möte med ärkeänglarna

Mitt möte med Ärkeänglarna hold_image

 

Jag ska erkänna att jag länge hade en fördom om att folk som såg änglar var lite koko. De ville liksom se världen genom ett rosa, fluffigt filter där inget ont fanns och skickade keruber till var och varannan för att må gott med sig själva. Det var liksom inte min grej! Jag pysslade med djurkommunikation, hade kontakt med andevärlden och spådde i tarotkort, det fick räcka bra så.

 

Jag har verkligen fått äta upp mina fördomar…med råge! Jag har fått, och får hela tiden erfara den kraft och styrka det är att jobba med änglaenergi. Varför har den sådan kraft? Jag tror det är för att den är villkorslös, helt enkelt.

 

Idag är jag mycket mer ödmjukt inställd, oavsett vilken andlig väg folk har tagit. Jag är tacksam för den lärdomen. Eller lärdom förresten, det var mer ett uppvaknande…och en översvallande känsla att vara utvald. Detta är min upplevelse. Andra har säkert helt andra erfarenheter.

 

Ärkelänglarna är inga duvungar precis. Det handlar inte alltid om att svepa in sig själv, eller någon annan, i en mjuk kärleksfilt och må gott. Änglaenergi kan vara obekväm, krävande och fruktansvärt stark och intensiv. Det är ett ständigt lärande att arbeta med de olika varianterna som dock alla springer ur samma källa såklart.

 

 

anglar

Mitt första möte:

 

Jag höll yogaklasser som friskvård på min arbetsplats för ett antal år sedan. Vid just detta tillfälle kände jag mig väldigt lätt om hjärtat och glad. Lokalen var ljus och stämningen var god.

Vi började, som alltid, med att landa i andningen och scanna igenom kroppen, lugna tankarna och hitta fokus. De flesta har ögonen stängda, så även jag.

När jag öppnade ögonen så insåg jag att jag hade tappat begreppet om tid och rum, jag hade flutit iväg i en mer eller mindre ofrivillig meditation. Som tur var så handlade det om max 10 minuter. Jag tittar ner på golvet framför mig och tappar hakan: två tydliga handavtryck precis framför mig; handavtryck av en man med smala fingrar. Jag glor och glor innan jag finner mig själv och börjar leda lektionen vidare. Helt plötsligt känner jag en stark doft av kanel. Jag funderar såklart först över om någon kanske har en parfym på sig, eller som det sprids dofter från köket men inser snart att doften följer mig. Den är inte starkare eller svagare någonstans i rummet.

Det slår mig att det är en av mina guider som vill tala om något för mig. Hens röst viskar i mitt öra; ”titta mot väggen”…

 

Där står de! 5 grå skuggor, inga vingar, inget fluff, inga regnbågar eller fågelkvitter. Min bild är snarare 5 vise med allvarlig uppsyn. De presenterar sig: Mikael, Rafael, Gabriel, Ariel och Uriel. Det är andra gången på kort tid som jag tappar hakan och finner mig själv stå och glo. Jag tror ju inte mina ögon!

12802547-de23b

På något sätt så avslutar jag lektionen men inom mig bor en underlig känsla. Det var ett så klart budskap och jag var säker på att jag inte hallucinerade. Känslan var som ett barn som bar på en underbar hemlighet. Jag höll på att spricka.

Dock trängde sig såklart vardagen på och min upplevelse hamnade i skymundan. Jag såg det som en kort påhälsning. Men strax därefter, ungefär en vecka, så stod de vid min säng när jag vaknade på morgonen. Det fanns ett tydligt budskap! Ärkeängeln som klev fram var Gabriel, budbäraren.

Jag visste att detta betydde något. Något som inte kunde ignoreras.

mebdsxv

Där och då började min kontakt och mitt arbete med Ärkeänglarna.

 

Jag googlade, läste på, skaffade kunskap och diskuterade med likasinnade. Till slut tog jag in Ärkeänglarna i mitt praktiska arbete, inte minst i mitt magiska arbete, som ett självklart nästa steg. Jag är fortfarande förundrad och fånigt tacksam för möjligheten till den här sidan av min andliga praktik!

 

Så när Ärkeänglarna kallar på dig; ta det på allvar! Det innebär att du har all möjlighet att hela och komma närmare dig själv och andra. Om du upplever att det är tyst, så kalla på dem! De hör dig! Jag lovar!

2014-09-05-1629_5409c8e0e087c3230374220aangel-2

 

Blessed be // Veronica