Häxans vägledning för 2020 – så blir ditt nya år!

0

Tarotläggning för 2020 – så blir ditt nya år.

Så här går det till: Ett kort per månad. Samt ett orakelkort som sammanfattar året. Det månatliga tarotkortet står för vad som behöver vara i fokus just den månaden, vilka energier du har runt dig och hur du ska förhålla dig till dem.

Orakelkortet är det meddelande du får med dig att luta dig emot och som visar vilken stig du vandrar under året. Det ser ut att bli ett intensivt men ljust år. Håll fast vid det som är ljust och gör gott!

Tarotlek: The Green witch tarot

Orakellek: Dark Goddess Oracle 

Blessed be och Gott nytt år // Veronica

Januari: The Star – Stjärnan.

Det är en tid för drömmar, att se framåt och se hur dina önskningar kan få ta form. Våga tänka utanför boxen och planera stort för dig själv. Ett positivt besked/meddelande kommer till dig digitalt.

Februari: Sju i bägare.

Här gäller det att vara listig och kanske be om vägledning från oväntat håll. Något kan kännas som det fattas dig känslomässigt men du har resurserna och listen. Du behöver krydda livet lite extra för att må bra. Do it! 

Mars: Riddare i svärd.

Du får oväntade insikter denna månad. En ny bekantskap peppar dig och kommer med idéer. Har du tankar på nya projekt eller vill sätta idéer i rullning så är mars välvilligt inställd. Stå upp för dina idéer. 

April: 5 i svärd.

För att åstadkomma det du eftersträvar så krävs vissa kompromisser. Det är en tid att se över dina gränser och även en tid att se över din bekantskapskrets. Kanske vissa relationer inte längre gagnar dig? Be om ljusa relationer som stärker dig.

Maj: Månen.

Månen ber dig att ha tålamod men också att rätt tillfälle kommer att uppenbara sig för dig. Månen står också för att processen lättar och du kommer att känna dig fri. En period av lugn och ro. Meditation rekommenderas. 

Juni: Fyra i svärd.

Detta kort står för trygghet och vila. Du vet att gräset inte är grönare på andra sidan. Du vårdar ditt och dina. Kortet kan varna för lathet. Har du någon i din närhet som drar ner energin så sparka dem i rumpan 🙂. Det är en tid för vila men ändå en tid att vårda. 

Juli: 10 i svärd.

Sommarsolen står högt på himlen och lyser upp det som gömmer sig i hörnen. Det är dags att städa lite, känna igenom gamla oförrätter och låta saker o ting få vila i frid. När du släpper gammalt och helar dig själv samt förlåter så skapar du utrymme för andligt och personligt växande. Precis som sommaren runt dig prunkar, så kan du också växa och blomma. En känslomässigt intensiv månad. 

Augusti: Page i pentagram/mynt.

Något nytt tar fart denna månad. Det kommer handla om ditt hem och/eller ekonomi. Du fylls av skaparkraft och känner att du har kontroll. Låt kraften flöda! 

September: Översteprästinnan.

Månaden går i andlighetens tecken. En kvinna, möjligtvis ett vattentecken, tar stor plats i ditt liv. Hon har vishet som du suktar efter. Detta kort kan också indikera att du får kontakt med inre feminin visdom: starka drömmar, healing, magi eller sierskekonst. 

Oktober: Nature – Djävulen

En månad som kan kännas lite strulig och oberäknelig. Om du är en person som driver eget företag och behöver tänka lite utanför boxen så är oktober en kul månad. Do what thou want But harm none. Det kan kännas som du åker lite berg o dalbana så håll i hatten. Om du har en person i din närhet som verkar klurig att förstå så ta ett steg tillbaka. 

November: Åtta i bägare.

Kortet talar för en flytt. Positiv känslomässig transformation. Nu släpper proppen i ketchupflaskan. Kortet står också för en förestående resa. Du planerar de sista pusselbitarna i olika sammanhang och du har kontroll. 

December: The Lady and The Lord – De älskande.

Kärleken och tvåsamheten står i fokus. En god månad om du söker en partner eller vill fördjupa en relation. Kraften och visheten under året har gett plats för att släppa in och omfamna. Let love rule! 

Orakelkortet: The Morrighan- Lady Morgana. 

Wow! Gudinnan över alla. Inom nordisk mytologi skulle vi ge henne namnet Freja. Hon står för Suveränitet. Den stig du vandrar under 2020 leder in till din egen kraftkälla/superpower. Stort Grattis! Det är inte alltid enkelt men kom ihåg att du är vägledd och buren och för alltid älskad!

Gott nytt år och Blessed be // Veronica 

Må 2020 ge dig ljus, kraft och styrka!

Blessed be // Veronica 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke