Nymåne i Lejonet – öka dina magiska förmågor genom Drömvandring

0

Nymåne i Lejonet

Vi är nu i nymånens fas. Dessutom nymåne i Lejonet vilket är kraftfullt, särskilt för oss som är eldtecken. Lejonet står för kraft, styrka och empati så all form av magiskt arbete kan höjas och lyftas av denna nymåne. Passa på. Det behöver inte vara avancerat utan snarare tvärtom. Tydliggör dina önskningar och intentioner. Keep it simple and strong. 

Nymåne i Lejonet lovar styrka och kraft


Drömvandring

Drömvandring kan vara ett roligt sätt att jobba med nymånens kraft. Du kan passa på att höja din magiska förmåga och healingförmåga genom drömvandring. Det krävs tålamod och träning men det är ganska fantastiskt att se hur den nya världen expanderar. De som arbetar med drömvandring får kontakt med sina förfäder och förmödrar, healar sig själv och andra och finner svar på olika frågor genom sina drömmar. 

Du som gärna jobbar med kraftdjur kan kalla på hästen. Enligt Navajoindianerna var just hästen det djur som leder dig in i drömmarnas värld och kan färdas mellan vårt plan och drömplanet obehindrat. 

Hästen sägs vara djuret som vandrar mellan världarna

Hur du jobbar med drömvandring

Det är inte överdrivet komplicerat men kräver, som jag skrev, tålamod och träning. Kanske har du lätt för att komma ihåg dina drömmar? Oavsett, så ge inte upp. Ge det lite tid och tålamod.

Du behöver:

  1. En drömdagbok
  2. Gråbo
  3. Tydlig intention (ex. healing, kontakt med förmödrar/förfäder, svar på frågor)

Steg 1.

För en dagbok på dina drömmar. Du kanske inte minns någonting i början men fortsätt. Alla detaljer är viktiga, även om du så bara drömt om ett äpple. Skriv ned dina drömmar så fort du vaknat på morgonen. Detta för att i slutändan kunna utröna vad som det undermedvetna rensar ut och vad som är meddelanden från drömvärlden. Skriv gärna ner hur du känner dig när du vaknar! Om du inte minns din dröm så kan ändå känslan vara kvar i kroppen. 

Steg 2.

Bränn Gråbo i samband med att du går och lägger dig. Denna växt sägs leda drömmaren in till det andliga planet.

Gråbo

Steg 3.

Tydliggör din intention innan sänggåendet. Om du vill jobba med healing så be drömvärlden om vägledning, eller be att din förmåga upphöjs. Du kanske vill dra kraft från förmödrar/förfäder? Be dem ta plats i dina drömmar med råd och energi. Om du träffar någon i drömmer du inte vet vem det är, desto mer spännande. Fråga vem personen är, nästa gång du ska sova. 

Så fortsätter du att föra drömdagbok och efter ett tag se hur en ny värld utkristalliserar sig. Ett lustfyllt men också intensivt sätt att jobba med magi.

Tips: Drömvärldens element är vatten. Upplever du att du inte drömmer något eller vibrerar med ett annat element så ta gärna ett lugnande bad/dusch innan du går till sängs. Lavendel är lugnande så droppa gärna i lite lavendelessens i vattnet. 

För att stärka din intention så kan du be en bön eller meditera innan du nannar: 

Bönen är lånad från magical recepies online

Om du drömmer för mycket och intensivt så du känner dig trött när du vaknar så backa ett steg. Skippa Gråbon och fokusera på lugn nattsömn och god sömnhygien istället. 

Välkommen till drömvärlden.

Blessed be // Veronica 

Inlägget inspirerat av The Alchemist, Magical Recepies online, 1/4 2016

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke