Häxans tips vid den Blå Fullmånen

1

I natt kan du se den Blå Fullmånen i skorpionens tecken. Det betyder inte att fullmånen i sig är blå, utan den kallas helt enkelt bara så. Det innebär att det är fyra fullmånar inom en tremånaders-period eller helt enkelt två fullmånar inom en månad. I slutändan har vi tretton fullmånar på ett år vilket i sig kan vara anmärkningsvärt. Många kan uppleva fullmånen som väldigt intensiv, och en blå fullmåne alldeles särskilt! Men försmäkta icke. Nedan finns tips hur du kan använda månens kraft till din fördel och hur du kan minska på intensiteten.

Fullmåne i Skorpionen?

Skorpionen

Skorpionen är ett av våra mest passionerade tecken. Tecknet står för mystik, starka känslor, magi och nyckfullhet. Då Skorpionen är ett vattentecken och vattenelementet kännetecknar just våra känslor kan den här fullmånen vara en redig berg o dalbana. Både känslomässigt och fysiskt. Skorpionen bjuder in till att dyka djupt in i våra skuggor vilket de flesta upplever som ganska obehagligt. Du behöver dock inte rent fysiskt möta eller utmana dina rädslor utan vatten kallar mer till stillhet, reflektion och meditation. Att gråta ut är också helande.

Häxan har dock tips! Dessutom bidrar jag med en liten häxritual för din högsta önskning längst ner i inlägget. Varmt välkommen att ta del. ❤️

Häxtips:

Häxtips coming up
  1. Var nära vatten! Drick vatten, bada länge, gärna med lite lavendeldroppar i. Meditera nära vatten. Tänk att kroppen och själen gärna får ”go with the flow”. Kroppen är ju till stor del gjord av vatten och månen drar vatten, så omfamna istället för att streta emot.

2. Skriv ner en eller flera av dina rädslor på en sten. Ta stenen till ett vattendrag och kasta ut den. Se och föreställ dig hur rädslan löses upp av vattnet medan stenen sjunker till botten och blir omfamnad av bottnen.

3. Undvik intensiva energier. Var med djur och människor du är trygg med. Ge dig själv kärlek och omsorg. Om du är runt många intensiva sammanhang så drick mycket vatten och meditera en skyddande bubbla runt dig. Helt enkelt föreställ dig hur en skyddande bubbla av ljus omger dig och säg mantrat: ”jag sitter i en bubbla av ljus. Bara ljus kan vara här. Jag är fullständigt trygg.” Sitt åtminstone 5 minuter.

Lycka till.

Häxans vattenritual vid Blå Fullmåne.

Du kan också använda fullmånens kraft till din egen fördel. Häxor har i alla tider använt sig av fullmånen för magiska ritualer, sierskekonst och healing. Man anser nämligen att den magiska kraften för fullbordan når sin högsta topp vid fullmåne.

Har du en särskild önskan? Eller en fråga? Ta gärna del av den här enkla vattenritualen. Du kan utföra ritualen i kväll men också i morgonkväll.

Du behöver:

  1. Ett vattenglas
  2. Ett färskt barr från gran eller tall
  3. En kompass

Börja med att välsigna platsen och välkomna in dina guider eller skyddsänglar. Lägg barret i ett vattenglas. Ställ glaset på altaret om du har ett eller fönsterbrädan under fullmånenatten och be dina guider vägleda din magi. 

Ställ en fråga. Tillkalla sedan de fyra vädersträcken nord, syd, väst och öst! Lämna glaset över natten.

På morgonen så kontrollera åt vilket håll den spetsiga delen av barret pekar. Där har du ditt svar:

Norr: Ta aktiva steg för att få din önskan uppfylld. Din önskan ligger i god jord.

Väst: Se upp med vad du önskar så inte känslan blåser iväg över förnuftet. Stå stadig i din övertygelse och var tydlig med vad du vill. 

Öst: Det är ännu inte tid för din önskan att bli uppfylld. Låt lite mer tid gå och låt vatten få rinna under broarna.

Syd: Ge plats för din önskan, mentalt och fysiskt. Låt det gamla dö för att göra plats åt det nya. Vad behöver rensas bort för att din önskan ska få plats? 

Ligger barret mellan två väderstreck, är magin kanske för tveksam, men självklart kan barret vara tydligt närmare ett väderstreck än ett annat. Då är det det väderstrecket som gäller.

Tacka för ditt svar. Tacka dina guider och de fyra väderstrecken. Reflektera.

Lycka till och Blessed be // Veronica 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Vera den

    <3

Lämna en tanke