Häxans tarotläggning för nymåne i Skytten.

2

 Häxans tarotläggning för Nymåne i Skytten.

 

Idag, 7/12 kl. 8.21 gick nymånen in i Skytten. Nymånen står för nystart och omvärdering. Eftersom Skytten är ett eldtecken som representerar ambition, målinriktning och fokus så har vi en stark nymåne för dig som verkligen vill ha en ordentlig, synbar förändring.

Det är liksom inte läge för eftertanke, snarare att ”tuta och köra”. Se de hinder du stöter på för vad de är och förminska dem på vägen. Tiden är nu. Våga satsa.

 

Häxan erbjuder härmed en tarotläggning för att kika närmare på hur du bäst kan använda nymånens energi för att ta dig till ditt mål.

Välbekomme och Blessed be // Veronica

 

 

Tarotläggning

 

Läs korten från vänster till höger.

Kort 1. Vad är nymånens budskap till mig?

Kort 2. Vilka hinder ligger i vägen?

Kort 3. Hur ska jag förhålla mig till situationen?

 

 

Tolkning:

1. Riddare i bägare.

Perioden handlar om att vara sann mot sina känslor och slåss för det du brinner för. Det kan också vara en person i ett vattentecken, i din närhet, som kommer med ett attraktivt erbjudande. Söker du en romans så är en flirt på ingång och Skytten säger: Det är dags. Kör hårt!

 

2.Fyra i svärd.

Det som ligger till hinder för att nå ditt mål är en oro att inte orka. Oron är obefogad men kan naturligtvis indikera att du bör ta det lite lugnt. Låt perioden vara en period då du månar om ditt väl och ve. Sov ordentligt, ät bra mat, kanske meditera för att stilla de oroliga tankarna. Låt inte olyckskorpar kraxa i ditt öra. Din inre röst är den vägledande.

 

3. Kejsaren

Ta situationen i dina egna händer och tänk strategiskt. Låt inte känslor komma ivägen för ditt mål. Var fokuserad och målmedveten men inte hänsynslös. Stå fast vid beslut, gör din röst hörd. Det finns ingen anledning att hålla tillbaka.

 

En kraftig nymåne med många lovande löften. Våga fokusera utan att kompromissa med ditt mående.

 

Blessed be // Veronica

 

 

Tarotlek: Anna K. Tarot

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Birgitta den

    Låter lovande 👌 om jag gör det jag orkar o vill kommer jag långt, 👍 Tacksam 😘 🙏

    • veronica den

      Lycka till ❤️

Lämna en tanke