Orakelläggning och Häxtips inför Skorpionens fullmåne!

0

 

Fullmåne i skorpionen.

 

Skorpionens fullmåne närmar sig. Håll i hatten.

 

 

Fullmåne i Skorpionen om tre dagar!
Många häxor, wiccaner, prästinneskap och natur/ljusarbetare följer månfaserna. Vi följer den ”gamla religionen”.
Brukar du bli extra sensitiv runt fullmåne? Drömmer mycket eller sover lite?
Det är ju inte så konstigt då månen påverkar tidvattnet och människan beror till stor del av vatten.

Som tränad häxa så märker en också av nymåne och mörkermåne, eller när månen går mot nedan eller är växande. Allt i en gudomlig energi.

Skorpionen är ett vattentecken. Står bl.a. för passion och mystik. I mitt tycke ett mycket magiskt tecken. Det är också ett starkt känslotecken även om skorpioner sägs ha en samlad natur utåt och en stark integritet.
Vad innebär då en fullmåne i detta tecken och hur påverkar det oss?

Känslorna svallar under fullmåne. Let it out!

Fullmåne i skorpionen blir en intensiv och dramatisk måne. För sensitiva människor så kan det bli en stark och känslomässig berg o dalbana. Betänk då att vara sensitiv är en superpower och inget negativt!
Fullmånen i Skorpionen ber oss att ge akt på våra innersta rädslor. Att djupdyka och frossa i känslor. Det är också viktigt att ge akt på gåvan som en fullmåne i skorpionen kan ge oss. Genom att möta din inre drake så får också du gåvan att tämja och styra den. Gör draken till din bästa kompis som du jobbar med istället för emot. Ta upp trollen i ljuset så spricker de. En sorts frigörelse från ditt eget mörker.

 

 

 

Häxtips, meditation och orakelläggning.

Häxan tipsar.

 

Att möta sina rädslor och frigöra sig kan låta nog så fint men det är ingen räkmacka och det viktiga är att vara varsam med sig själv och mellan turerna unna sig vila, meditation och ägna sig åt sådant som ger kraft.

 

Häxans tips:

1.Var nära vatten: långa bad, duschar med närande oljor eller badbomber. Gärna lavendel som är lugnande och rotfyllande. Några droppar i badet eller i en doftlykta nära sängen.

lavendel är en lugnande växt

 

2. Undvik stark och fet kost. Drick mycket och ät gärna sval mer flytande föda, såsom soppor, gröna sallader och smoothies. Undvik kött, socker och vitt mjöl. Drick te av kamomill.
Städa ditt hem och svabba golvet med några droppar lavendel i skurvattnet. Du manifesterar att du städar ut sådant som inte gagnar dig och get plats för lugn och ro via lavendeln.

3. Ha en talisman av rosmarin och salt i fickan eller väskan för att skydda dig mot andras drama.

Så här gör du:

Klipp ut en lite bit av ett vackert tyg. Fyll tungbitne med havssalt och färsk rosmarin. Slut tygbiten med ett lila eller blått snöre, tre varv. För varje varv du snurrar se hur du sluter in magi av beskydd. Välsigna sedan din talisman mellan händerna med din eget skapade välsignelse. Välj dina ord noga och med ödmjukhet. Avsluta med att tacka de högre makterna och säg: ”må så vara” tre gånger. Klart! (Kom ihåg att magi handlar om intention, så var alltid närvarande och klar i huvudet när du utövar magi.)

4. Frossa i musik, filmer, dikter och youtube-klipp på söta kattungar och låt känslorna svalla och flöda. Våga vara melankolisk och nostalgisk. Bakom dina känslor finns sanningen om din unika varelse!

Meditation.

Att meditera är ett mycket starkt verktyg när det blåser på kullen.
Här följer en änglameditation för beskydd och tröst:

 

Börja med att hitta en lugn plats. Skön musik och tända ljus kan vara en stämningshöjare. Sitt eller ligg bekvämt och andas in genom näsan och sucka ut genom munnen tre gånger. För varje suck så landar du in i kroppen och lämnar det du kom ifrån. Det finns bara här och nu; avslappning och dina andetag. Gå igenom kroppsdelarna och be dem slappna av. Fördjupa din andning. Låt magen bli mjuk.

När du känner dig avslappnad; föreställ dig Ärkeängeln Mikael framför dig i sitt kungsblå ljus. Be honom nu att skapa en skyddande bubbla runt dig. Se hur du innesluts och känner dig trygg.
Upprepa sedan för dig själv tre gånger:

Jag sitter i en bubbla av ljus
Jag är trygg och stabil
Endast ljus kan vara här
Endast ljus kan komma hit
I Ärkeängel Mikaels namn: det är fullbordat!

Kom sedan mjukt och varsamt tillbaka med ro i hjärta och sinne.

 

Orakelläggning för fullmåne i skorpionen:

 

1.Vad skorpionen ber dig släppa
2. Hinder du kan stöta på under vägen
3. Resultat

Läs korten från vänster till höger:

1.The Wasp – Getingen. Står här för ilska, svartsjuka och förakt. Skorpionen utmanar dig. Det är starka känslor att våga möta och känna igenom. Men det är dags att frigöra sig. Det finns inget kvar i detta som gagnar dig. Skorpionen ber dig att vara modig. Släpp och frigör dig.
2.Protection – Skyddsbarriären. Kära vän, du har hållit upp en skyddsbarriär alldeles för länge. Det är dags att kliva ur, öppna dörren och ditt hjärta för nya möjligheter. Risken är att du fastnar i ditt eget fort som Rapunzel och inte tar dig ur. Det enda som hindrar dig är dina egna rädslor
3. Butterfly – Fjärilen. Står klokt nog för skönhet. Det väntar där på dig: världens skönhet. Fjärilen har krupit ur sin puppa och prövar sina vackra vingar. Det är dags. Flyg. Fri!

(Orakelkort: The Wisdom of Avalon)


Låt fullmånen vara din vän. Go with the flow och tacka för lärdomarna.

Blessed be // Veronica

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke