Häxans Tarotläggning för 2018

6

Här kommer årets sista tarotläggning med tolkning från mig.

Ett Gott Nytt år önskar jag dig.

Varmt välkommen och Blessed be!

 

Du läser korten så här:

  2          3          4

    1

    5            6            7

 1. Huvudtema för året
 2. Vad du släpper från föregående år
 3. Vad du kommer att utveckla under 2018
 4. Framtida möjligheter
 5. Hinder på vägen
 6. Hur du hanterar de hinder som uppstår
 7. Hur du uppnår dina drömmar och mål

 

 

Tolkning:

Ett intensivt år där dina val för dig själv och din intuition står i fokus. Fokusera på det som gagnar dig. Ta dig tid att reflektera över dina val och gör inga förhastade beslut. Din tid är nu!

Blessed be // Veronicasierska

 

1.Sex i bägare

 

Kortet står för vänskap och helande av relationer. Jag ser att du, genom att våga vara den “större” och dessutom fokuserar på det som gagnar dig, öppnar upp för förlåtelse och empati. Du vågar, stark, räcka ut handen och är redo för att släppa gammalt som gnagt och gå vidare. En stor healingprocess är i antågande och du förtjänar den. Det kan innebära att du behöver titta bakåt i tiden för att förstå och granska. Lite grävande bakåt för att komma framåt. Plocka fram spaden bara. Du har en skatt att gräva fram.

 

2. Två i stavar.


Kortet står i mångt och mycket för vägskäl. Jag tolkar detta som att du släpper din tveksamhet och kommer vara mer beslutsam detta år, vad gäller arbete framförallt, men också relationer och din hälsa. Sätt ner foten och tveka inte.

 

3. Drottning i svärd.

Drottningen som vågar reflektera över sina tankar och inställning till livet. Hon bidar sin tid och tålamod är hennes ledord. Hon skönjer de gamla mönster som gett upphov till en negativ självbild och kan reflektera över det utan att värdera. Du utvecklar en större självförståelse vilket bidrar till en mer positiv självbild. När du kan se på dig själv med kärlek så kan du se på andra med kärlek, och kärlek strålar från dig.

 

4. Åtta i svärd.

Du kommer att kunna navigera dig runt i de flesta sammanhang, tryggt, utan att det behöver bli ett större drama för dig. Du ser bakom “masken” på människor och du litar mer till din intuition. Detta bådar mycket gott. När du står säker i din sanning så kan du gå tryggt på stigen även om händerna är bakbundna och ögonen förbundna.

 

 

5. Drottning i bägare.

Drottningen kan, i detta sammanhang, stå för en person som manipulerar dina känslor. Det behöver inte vara en kvinna. Se upp för människor som triggar dig känslomässigt och backa snarare än ge dem eld på brasan. Reflektera över dina känslor och var på det klara med vad som är dina känslor och eventuellt någon annans. Kortet kan också stå för att du inte är i balans med dina känslor, att du inte äger dem, eller låter dem ta över. Reflektion är nödvändigt så du inte bär på onödigt bagage. Hitta gärna en form av fristad där du kan få utlopp (yoga, promenader, sjunga i kör, boxning etc.). Detta innebär inte att du ska ta massa skit. Sätt ner foten när du ska!

 

6. Äss i stavar.

 

Jajamensan. Här kommer den som möter hinder på ett helt nytt sätt! Backar inte! Står på sig! Tar sin plats. Sätt gränsen, men vet när det är dags att backa. Det är inte värt att stånga huvudet mot en vägg men se till att du har fått din arena och din röst har fått plats!

 

7. Balans/ The standing Stone.

Du vinner mest på att väga för och emot. Du behöver inte alltid rusa in i beslut. Låt tiden få ha sin gång och ha tålamod som dygd. Du kommer känna i magen om och när det är rätt. Universum leder dig.

 

 

GOTT NYTT ÅR!

// Veronica

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Birgitta svensson den

  Hur mår min mamma uppe i himlen??? Kommer vi att träffas igen???

  • veronica den

   Hej Birgitta.

   Jag rekommenderar att du kontaktar ett medium privat för din fråga.

   Med vänlig hälsning, Veronnica

 2. sandy den

  Tack så mycket <3 gud vad detta kändes rätt för mig kram o gott nytt år sandy

  • veronica den

   Vad bra! God fortsättning på dig, Sandy.

   // Veronica

 3. Marie den

  Tack❤

  • veronica den

   Tack själv och God fortsättning. // veronica

Lämna en tanke