Kärlekstips från Häxvärlden

2

 

 

Alla hjärtans Dag eller St. Valentins Dag.

Idag kan häxan, om häxan vill, fokusera på sin tacksamhet och välsigna det som håller henne/honom kärt. Det som ligger nära hjärtat. Kanske meditera över sitt hjärtchakra/hjärtcenter. En enkel meditation finner du i slutet på inlägget.

Månen går mot nedan så det är också läge att rensa ut gammalt som inte gagnar dig längre. Ta kvasten och städa ur gammalt smuts och ge plats för kärlek. Den moderna häxan städar sitt hem med en dammsugare såklart men hennes intention och fokus är densamma. Samtidigt som du strör lite havssalt i hörnen som renar och drar till sig negativ energi, så städa ditt hem. Rena med salvia eller en rökelse du tycker om. När du dammsuger så föreställ dig hur gammal gråt och groll försvinner i dammsugarpåsen. Om du väljer att skura golv så släng gärna i lite salt och rosmarin i skurvattnet. Rosmarin beskyddar och saltet renar. Har det varit turbulent hemma så lägg i lite lugnande lavandelkvistar. Bjud gärna in St. Valentin till ditt hem att ledsaga dig och välsigna ditt hem i kärlekens namn.

 

St Valentin

 

Du kan välsigna ditt hem samtidigt som du dammsuger:

Må Guden och Gudinnan välsigna mitt hem.

Må änglar dansa här

Må ljus och frid råda, i mitt hem och i hjärtat på alla som befinner sig här.

Må så vara, må så vara, må så vara.

Bjud in Cupido till din ritual för extra passion.

Här kommer en enkel olja du kan göra för hjärtat och attraktion:

Blanda ekologisk mandelolja med en liten nypa rosenblad, blåklint och blåbärsblad. Det kan räcka med en av ingredienserna till oljan. Häxan tager vad hen haver, men annars är tre ett magiskt tal. Välj en mjuk essens, t.ex. vanilj eller patanjouli som du blandar i. Är du däremot ute efter ragg, så föreslår jag mysk eller sandalwood istället ;). Huvudsaken är att essensen tilltalar dig och den intention du har.

Rör om ingredienserna tre varv medsols och säg:

I Gudinnans namn jag välsignar denna olja

I Gudens namn jag välsignar denna olja

I Cupidos namn jag välsignar denna olja.

Håll sedan händerna över oljan och välsigna den med orden:

Frid, kärlek, healing och attraktion. 

Jord, Vatten, Eld och Luft.

Nord, Syd, Öst och Väst.

Må så vara, Må så Vara, Må så Vara. 

Glöm inte att tacka dina ledsagare! (Du kan välja helt andra ledsagare än Guden och Gudinnan)

Låt oljan dra, gärna med en rosenkvarts, i tre timmar. Använd den sedan med glädje i alla sammanhang du behöver.

En enkel meditation för hjärtchakrat:

Sätt dig i en miljö som för dig är fridfull och där du kan sitta ostört. Ha gärna musik som passar och lugnar och tänd ljus och rökelse om det känns som en god idé. Skapa en miljö som funkar helt enkelt.

Slut ögonen, fokusera inåt och ta tre djupa andetag där du andas in genom näsan och släpper/suckar ut luften genom munnen. Varje gång du andas ut så landar du ner på underlaget och i kroppen. Tankarna får stilla sig. Scanna igenom kroppen, flytta medvetandet till en kroppsdel i taget, och för varje kroppsdel så slappnar du av mer och mer. Andas djupt med magen, som mjuka suckar inombords.

Placera så din vänstra hand på ditt hjärta. Sitt så några andetag och känn värmen från handflatan in mot ditt hjärta.

Börja så småningom se hur ditt hjärtchakra/hjärtcenter sakta men säkert öppnar sig, som en Lotusblomma. Ett blad i taget. Andas igenom varje blad. Kanske hittar du gamla oförätter som ligger och skaver, kanske gammal sorg eller trauman. Låt tårarna komma om de behöver ta plats, men fortsätt fokusera på andningen och din lotusblomma. När du så småningom kommit till blommans mitt så se hur den fylls med grön eller rosa färg, hjärtchakrats färg. Fyll hjärtat och kroppen, alla kroppens celler, tills hela du är fylld med kärlek!

När du känner att hela du är fylld så be Ärkeängeln Mikael slå en skyddande bubbla runt dig och ditt öppna, vackra hjärta. Endast inbjuda är välkomna in!

Tacka Mikael och kom långsamt ur din meditation.

Blessed be och ha en fantastisk alla Hjärtans Dag // Veronica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Annika den

    Så fint.❤️

    • veronica den

      Tack <3

Lämna en tanke