Häxritual för fullmåne i Skytten.

0

Fullmåne i Skytten mina vänner.
Tisdag 29/5.

Häxan förbereder ritualer och mediterar över det hen vill dra till sig. Jag har snöat in på Ärkeänglarna igen. En gudomlig kraft som är toppen att använda vid magisk praktik. Är du inte van att jobba med Ärkeänglarna? Varmt välkommen att prova den ritual jag delar med dig i inlägget.

 

Skytten

Skytten är ett eldtecken. Den står för mål och vision, fokus, intention och kreativitet. Elementet är eld. En fullmåne i Skytten är ypperlig för ritualer och spells/besvärjelser för att drömma stort.
Om överflöd och nystart.
Våga sikta mot nytt och fräscht.
Rikta pilen och skjut ut den i universum.

 

 

Ritualen jag delar med er idag kallar jag ”De fyra Ärkeänglarnas eldritual”.


Du behöver:

1. Fyra ljus, helst gröna, men vita funkar också bra.
2. En grövre nål (stoppnål eller hårnål)
3. Olje-essens, gärna patchouli (valfritt)
4. En liten skål med jord
5. Papper och penna
6. En kompass

 

Alltid när du utför en ritual är det viktigt att du kallar på din guide eller ditt kraftdjur. Har du ingen sådan så be universum/Gudinnan/Gud att beskydda och vägleda dig. Säg gärna bönen högt ut i rummet/platsen. Orden klingar ut i universum och manifesteras.
Exempel:

”Jag ber att Gudinnan/Gud/Universum omfamnar mig och vägleder mig i min magiska praktik. Allt sker i kärlek och tillit.
Amen/Må så vara”.

Andas in kraften.

Är du, som jag, lite extra petig kan du ta vit salvia och rena rummet och passa på att vifta runt dig själv också för att rena din aura/energikropp.

Vit salvia är perfekt för att rena rummet.

 

 

 Förbered ljusen

Detta kan vara lite pilligt så se till att du har tiden på din sida. En häxa är noga.
Ta din lilla nål, gärna en stoppnål eller något grövre än en synål. Tandpetare kan också funka eller hårnål. Rista sedan in Ärkeänglarnas sigill på vart och ett av ljusen. Ett för Mikael, ett för Uriel, ett för Rafael och ett för Gabriel. (Längre ned kan du läsa vad Ärkeänglarna står för om du inte är van att jobba med Änglaenergi).

Sigillen ser ut så här:

 

När du ristat in sigillen så skall du smörja dina ljus med oljeessensen. Smörj ljuset nedifrån och upp, håll gärna botten av ljuset mot ditt solar plexus. Det symboliserar att du skickar din önskning från dig och ut i universum.

 

När du är redo så kan du slå en cirkel om du är van vid det. Det viktiga är dock att du är på en trygg plats. Placera ljusen i de fyra väderstrecken. Här kan det vara bra med en kompass. Mikaels ljus ska stå i söder, Uriels ljus i norr, Rafael till öster och Gabriel till väster.
Tänd ljusen medsols och välkomna in Ärkeänglarnas kraft till din magiska praktik. Andas in Ärkeänglarna en i taget och tacka dem.


Sätt dig själv, med papper och penna och den lilla skålen/krukan med jord i mitten av de fyra ljusen, alternativt tänd ljusen på ett altare och ställ krukan i mitten. Skriv ned din önskan på lappen.
Håll lappen mellan dina händer och välsigna din önskan med änglaenergi.

”Jag ber Mikael, Uriel, Gabriel och Rafael att välsigna denna önskan och manifestera den här på jorden”. Må så vara”.

Lägg sedan ner lappen i krukan/skålen. Detta symboliserar att din önskan ska växa. Meditera över din önskan. Se hur Ärkeänglarna arbetar för din önskan och att fröet nu är sått i universum.
Avsluta meditationen och kom tillbaka till rummet. Säg ”Må så vara” högt ut i rummet/platsen.

Slå upp cirkeln. Tacka Ärkeänglarna, Universum och väderstrecken.
Låt ljusen brinna ut.
Krukan/Skålen med din önskan kan antingen stå kvar på ett altare eller en viktig plats för dig, eller gräv ned lappen i jorden utomhus. Glöm inte att tacka jorden i så fall.

Gräv gärna ner din lapp i skogen på en vacker plats.

Att jobba med Ärkeänglarna:

Att jobba med Änglaenergi som magiker/ljusarbetare/healer är inte alls ovanligt. Änglaenergi förekommer i den judiska, magiska praktiken Kabbalah. Även en av de mest omtalade magikerna i vår tid, Aliester Crowley, sägs har använt änglaenergi i sitt arbete.
Ärkeänglar sägs vara Guds ljus, så vi arbetar med ren energi. De fyra Ärkeänglarna vi jobbar med i dagens ritual är bland de sju vanligaste. Änglaenergi är bland det renaste form ev energi du kan använda i bön, meditation och magisk praktik. Det kan kännas gott att veta vad Ängeln du arbetar med representerar:

Mikael är sanningens och beskyddandets ängel. Hans aura är kungsblå.

Uriel är vishetens ängel vars aura är guld/gult.

Rafael är helandets ängel och hans aura är grön.

Gabriel är månens och bönens ängel och hans aura är brons/brun.

Är du nyfiken på änglaenergi och få mer information om vad de olika ärkeänglarna står för så rekommenderar jag denna sida: www.angelhealing.se

Glöm inte att tacka Ärkeänglarna trefaldigt.

Lycka till, skjut ut din önskan i kärlek och i Skyttens namn.
Blessed be // Veronica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke